Pepper Shop/ペッパーショップ

Jump to content.

検索

カテゴリー

  • カテゴリーなし

Modele pozitive in viata

10. “viata este un naufragiu, dar nu trebuie sa uitam sa CANTAM in barcile noastre de salvare.” – Voltaire modelul ar trebui să fie diferit de Noi. Dacă alegem PE cineva care ne seamănă foarte mult, atunci nu vom beneficia DIN această relaţie. Doar o persoană diferită de Noi ne poate schimba în bine. De aceea, Dacă Noi suntem mai analitici şi mai Conservatori ar fi bine să alegem un mentor care este spontan şi nu ezită să-şi suppose que riscuri. Copiii, inconstient, ISI imitations parintii. Inca de MICI, Dar si cand sunt mai mari. Intrebarea e, ce modele sunt parintii copiilor nostri, nu sa le cautam aiurée. Modelele externe, prind Abia cand Copilul devine adolescent sau OM matur, dar tot PE Fondul modelelor parintesti si preocuparilor intelectuale pe care le-a. UNU`Care l-a vazut PE TAC-su cum Fura, blessa si minte, cand e Mare nu-si va Lua de Model PE patriarhul Daniel sau pe cine stie ce savant, poate doar daca daca Trece printr-o experienta de viata extraordinara. MODELE pot fi si niste tarani, intelectuali sau Muncitori simpli si cinstiti, nu doar Enescu, Plesu, Djuvara s.a. Care trudesc de dimineata PANA Seara, alaturi de Copiii Lor, sa-si asigura Traiu`zilnic, fara sa protesteze PE Strada, sa blesser guvernu`si sa-si blesteme saracia, ca si Copiii vor face la fel, Dar amplificat si cu mai mult tupeu, chipurile sa-si razbune parintii, devenind “révolutiari” de profesie.

Intrebarea e, CATI mai sunt dintr-Astia? Dupa Care n-avem decat sa ne miram, PANA intepenim cu gurile Cascate… MODELE pe care ni le alegem ne ofera de fapt reguli de comportament la Care Noi ne adaptam. IAR acest lucru ne ajuta enorm deoarece fara ELE am fi precontestsi tot timpul la incercare si eroare. Spre exemplu, Copilul va incerca sa se adapteze lumii dans les soins Traieste prin dezvoltare de la CEI DIN jurul sau pe care II considéra MODELE. Modelul ales trebuie să fie o persoană Care are ONU SCOP clar inuite în viaţă şi Care ISI cunoaşte valoarea, nu cineva care încă ISI caută Drumul. De asemenea, nu trebuie să căutăm susţinere la o persoană Care pretinde că este altceva decat în Realitate. Modelul pe care îl alegem trebuie să ne ajute să devenim Noi Cât mai Buni, Dar rămânând Noi Înşine, deci nu trebuie să copiem stilul lui de viaţă. Important este ca El să ne ajute să ne dezvoltăm Personal şi Profesional, să ne ghideze. De aceea este mai bine să alegem ca modèle o persoană pe care o cunoaştem, nu o vedetă aflată la MII de kilométrage tri distanţă. Modelul timpuriu este o Regula de Baza, intarita constante pe masura ce Copilul Creste si confirmata odata cu acumularea de experienta.

OARE se poate ca un modèle negativ in Societate sa fie un modèle Pozitiv pentru Copil? Desigur, Dar in acest caz vorbim adesea despre psihopati, mafioti si alte categorii asemanatoare. Va PAREA taiat dintr-un film, Dar este adevarat. Un Copil crescut intr-un mediu nociv, precum unul violent, va Crede ca bine este CEEA CE se intampla in Familie, nu ce Aude DIN afara. Lucrul Care adanceste aceasta credinta este capacitatea infractorului de a fi parinte. Acesta se va dovedi a fi un modèle demn de urmat datorita dragostei, atentiei si efortului pe care le depune in cresterea si EDUCATIA micutului. Criminalii, mai ales CEI in Serie, sunt de obicei persoane Care au o inteligenta peste médie, sunt nienne sa formeze o Familie si sunt atat de duali INCAT membrii DIN propriul Camin nu stiu aproape niciodata care este adevarata personalitate a acestora.

現在、コメントフォームは閉鎖中です。


Read more

«
»