Pepper Shop/ペッパーショップ

Jump to content.

検索

カテゴリー

  • カテゴリーなし

Modele de scari exterioare din lemn

SCARI interioare cu Trepte si mana curenta portanta din lemn masiv de diverse esente (mesteacan, FAG, larice, artar, frasin, iroko, Mahoh, Doussie, stejar) Cu variable aléatoire modele de balustrade. O SCARA reprezinta un punct central ce poate avea le de a schimba intregul aspect al curtii, mai ales daca modelul sau materialul sunt alese corect. Scarile trebuie sa asigure un plus de siguranta, tocmai Din acest motiv este important sa Alegi materialul potrivit care sa ofere sprijin, protectie, Dar Si o balustrada ce sont ROL protectiv. -GLASS DESIGN, Cu balustrada CompUSA DIN panouri de sticla securizata, sustinute de balustri DIN Otel inox. Transparenta sticlei Pune in evidenta lemnul treptelor-PRESTIGE, Cu Trepte si mana curenta din lemn masiv cu muchiile rotunjite, un element de design UNIC ce confera exclusivitate scarii. FormeLe curgatoare ALE acestei SCARI sunt in acord cu ultimele tendinte in designul ergonomique-inventer, o SCARA cutata alcatuita dintr-o simpla succesiune treapta-contratreapta din lemn masiv de 50mm, cu o balustrada DIN panouri de sticla securizata fara balustri sau alte Elemente de sustinere. Mana curenta poate Lipsi sau poate fi un cilindru DIN inox/lemn masiv plasat deasupra panourilor DIN sticla. Rafinamentul acestui modèle de Elita il face preferatul celor pasionati de Design.-inventer la lumière, cu mana curenta DIN inox montata latéral PE panourile DIN cristal ce taiate balustrada scarii, avand anonce leduri (Albe sau colorate) ce lumineaza parcursul le scarii. SCARA poate fi intoarsa la 180 de grade, sustinandu-se PE partea interioara intr-un Panou UNIC DIN cristal stratificat securizat. Scarile Elicoidale din lemn au alcatuirea balustradelor similara cu CEA a omonimelor din seria pielarilor balansate: Fantasy, Elite, Trend, design inox. Diametrele disponibile sunt cuprinse intre 180 si 200cm, exceptionnel 250cm.

Scarile ESTFELLER sunt autoportante, fara inestetice vanguri, rame metalice sau console Sub Trepte. Lipsa contratreptei confera scarii transparenta si o Linie eleganta, permitand mobilarea si utilizarea spatiului de Sub SCARA. Forma si dimensiunile fiecarei SCARI se proiecteaza Individual, la comanda, conforme exigentelor impuse de constructie si dorintelor clientului. Scarile balansate din lemn produse de ESTFELLER (Italia) sunt proiectate individuel si executate PE comanda, din lemn masiv de 48mm, cu o structura speciala brevetata Care elimina necesitatea vangurilor centrale sau laterale, mana curenta avand rolul de ELEMENT d`Al scarii. SCARA ESTFELLER sont contratreapta Libera, ELEMENT de design Care confera suplete si lejeritate scarii. Esentele de lemn utilizate sunt: Doussie, iroko, Mahon, FAG, larice, pin, Brad, salcam, frasin. Forma scarii se proiecteaza individuel pentru fiecare Casa-dreapta, Cu unul, doua sau trei evantaie, semicirculara, poligonala, Cu/fara planuri intermediare de odihna. Golul scarii se poate margini PE un de sosire cu balustrade identice cu CEA a scarii.

Treptele se fixeaza in perete cu tije DIN Otel imbracate in mansoane de Neopren pentru a preveni vibratiile in Trepte si transmiterea zgomotelor prin perete la incaperile adiacente. Geocom international asigura montajul pielarilor estfeller oriunde in Tara, Cu echipe specializate. SCARI in Spirala cu Trepte din lemn masiv si balustrada din lemn-INOX DESIGN Scarile exterioare din lemn ofera o libertate in amenajare, mai ales ca Poti incerca diferite esente de lemn, forme si Culori. Modelul din lemn poate fi potrivit pentru Design-UL curtii Tale si este un Model ce se intretine usor daca sunt folosite produse de nettoyage des speciale pentru lemn.

現在、コメントフォームは閉鎖中です。


Read more

«
»